2010-04-23

Magsjuka eller klorvatten?

I onsdags efter simmet somnade Alfred som en stock i bilen hem. Väl hemma vaknade han till och åt en flaska.. Somnade tillslut i sängen igen och mitt i natten vaknade vi av att han kräktes.
Upp byta sängkläder, somna om...
På morgonen fick han en flaska välling, men den kom upp efter nån minut. Så det blev ner, sanera, tvätta och koka vätskeersättning..
Framåt lunch åt han en liten dl välling och fick behålla det. Så efter några timmar fick han en dl till, också den fick han ha kvar. Efter ytterligare timmar med vätskeersättning så fick han en portion gröt. Han åt inte upp hela..
Men han fick behålla allt, tills det var dax att gå upp och sova, och mamman tyckte han skulle äta lite välling så att han skulle sova bättre... Då kom troligtvis hela maginehållet upp igen. Stackars lilla Alfred. Blev att gå ner igen, ropa in Mattias, sanera säng och Alfred. Vätskeersättning och tillslut somnade han om i sin säng.
I morse var han så hungrig så han skakade. SÅ han har ätit en dl välling och får vätskeersättning hela tiden.
Trodde att det var klorvattnet han fått i sig som orsakade detta, men börjar tro det är magsjuka? Ja vem vet, han spyr då i alla fall. Känns som det snurrar i min egen mage också, men det kan vara inbillning.. Återstår att se.
Nu ligger snutten i vagnen och sussar. Jag ska torka av lite här i köket.
Over and out!

1 kommentar:

Pellfia sa...

Krya på er!!!! Jag hörde att även du åkte på det. Jobbigt, magsjuka är så himla jobbigt att ha.

Hoppas ni blir piggare snart.

Kramen från Sollentuna!