2010-07-08

Varde Ljus!

Nu är det tredje dagen elektrikern är här och nu lyser lamporna i nybygget!!! Så himla kul! När han är klar ska jag börja göra rent och ställa iordning i skåp och lådor och så där. Så kul!! Nu är det bara toaletten kvar. Alltså vi måste ta upp golvet i hallen och koppla på ett grövre avloppsrör så vi kan börja använda toan också. Inge kul att börja med ett stopp i röret... :P


Ja vad händer mer?!?
Jag och Alfred försöker bli av med hostan och snoret, men det verkar ganska omöjligt. Hur som helst är febern borta och det är så skönt!
Myggen äter på oss, igår natt hade vi invasion i sovrummet, vi fick flytta en trappa ner..
Vi sover lite varstans i det här huset, på soffan, uppe i sängen och på kontoret, beroende på värme, mygg och vaken Alfred.
Fast för den delen.. peppar peppar sover han ganska bra nu... peppar peppar... Med bra menas att han vaknar till/halvsover en gång och flyttas då över till vår säng så somnar han om rätt fort. Men det kan ändras än.
I dag ska jag börja packa lite smått till vår Hamlstadsresa.. Ska bli spännande att åka så långt ensam med Alfred.. Men det går nog, blir en del stopp efter vägen skulle jag tro.

I helgen väntas Vansbrosimmning och jobb för min del.
Tycker att det är löjligt vad de städar på byn nu.. Sopar gator, lagar vägar och klipper gräs. Allt för turisterna inget för oss Vanbrobor... Tänk om de höll på lika året om? Om de var jättenoga med snöröjning osv men icke det är ju bara vi Vansbrobor som ska pulsa i snön då ju :P

Ska gå in i badrummet och klicka lite på lysknapparna nu.. :)

Over and out!

Inga kommentarer: