2012-08-21

Förskola, regn, sol, promenad, präst och kyrkis

Idag var första dagen på förskolan för Alfred efter sommarledigheten... Inga som helst problem! Varken att klä på sig, gå ut till bilen eller att bli lämnad! :) Han tyckte nog att det var jättekul som det verkade! De enda krånglet i morse var att försöka få i honom frukost... En knäckemacka slank det ner till slut i alla fall, och fröken Camilla sa att han hade ätit jättebra med lunch, så svälter gör han väl ändå inte.
Men han brukar bli en riktigt grinig unge utan mat i magen, i alla fall på hemmaplan.... Verkar inte som fallet är lika där.. :)
Inga problem att hämta honom heller. Vi tog en promenad med Madde och Alice på väg hem från förskolan. Det var varmt och svettigt, och vi hann ganska precis innanför dörren innan regnet öste ner en vända till idag. Verkligen konstigt och växlande väder i dag må jag säga!

Prästen har precis varit här och vi har pratat om dopet och valt psalmer osv... Då är det bara att invänta lördagen nu då.

Jo just ja, Olle och jag var till kyrkis i dag också. Så himla kul att de öppnat igen, så man har nånstans att gå å stri lite! ;) Alltid finns det något att prata om!!
Men lite underligt var det ändå att bara ha ett barn med sig..
Nä nu ska jag se om det visar något intressant på burken, annars vette tusan va som händer mer här i kväll.

God afton gott folk!

Inga kommentarer: