2010-09-23

Alfred 1år!

Morgonen startade som den brukar, med frukost och potta, men sen kom det ett paket med en massa småbilar, de va grejer de!
...och sen kom pappa med ett STOORT paket!!!

Paketöppning pågår....

Morfar och Kerstin var hit i söndags och firade Alfred. Han fick ett par jättesköna skinnvantar. Tack tack! Säger Alfred

Nu har pappa monterat ihop min alldelens egna traktor!!!

Stig och Inez kom hit, ända från Gruvan! :) En groda som man förvarar badleksaker i fick Alfred av dem. Precis va han behövde! Tack!
Paketöppning med farmor, vad kan de vara?

JO En BOBBYCAR!!! :) Tack!!
För att citera Frasse, Janos och Hilding: Tåååååååårtan!
Traktorservice pågår!
Kalasgäster inklusive mamman

Minifamiljen
Anne-Sofie kom med massa paket innehållande: hink, spade, kratta och två sandformar, en bil och från Carina en dvd. Tack Anne-Sofie och Carina!

Av Mathila, Ida, Fredrik och Jonna fick Alfred en jätterolig traktorbok som brummade och en fräsig väska med en bil på. Tack!

Kristin, John och Malin kom också med paket innehållande, duplo, badtermometer, dumper, och en stickad flodhäst som Kristin gjort. Jättefin!! TAck Tack! TAck också till Siv och Stig!

Fler kalasgäster

Ettåringen i sin nya pyamas, Go Natt! Jobbigt med kalasande tyckte Alfred. Man blir sååå trött. tur att man då får sova, sova som en stock! (Han gjorde det, PÅ RIKTIGT!) Kanske skulle ha kalas varje dag?!! ;)

För att summera dagen..
Alfreds bilpark har växt betydligt! Snart är han ikapp pappa, vilket innebär att vi nog måste söka bygglov för ett garage åt honom! :)
Tack alla som kom, för alla presenter, kort och hälsningar! Kram från Alfred! På lördag är det dax för barnkalas!! :)









Inga kommentarer: