2010-10-25

Kors i taket!

Alfred har sovit hela natten!! I sin säng!!

Vi var på två kalas igår. Först till Mathilda som fyllde 8år, så hem och åt lunch sen iväg till Nordanåker, hem till Signe som fyllde 1år!
Det visade sig att vi var en timme tidiga...Men va gjorde väl det? :) Alfred somna i bilen på väg dit, eller ja, vi hann knappt av gården innan han somnat.
När han vaknade var det full fart på alla barn, eftersom det var dax för fika. Tack Signe, Maria och Andreas för ett trevligt kalas!! :) Och Tack också till Mathilda, Ida och Jonna för också ett trevligt kalas! Alfred hade jätteskoj med er duplo-polisbil! :)

Va ett tag sen jag bloggade.. Har varit ute i finvädret och inte haft lust att sitta så länge framför burken. Men här kommer lite uppdatering från senaste veckan..

Måndagen den 11:e var vi till Nås på Majas 1års kalas. :) Trevligt! Tror vi mammor hade lite telepati då alla köpt väskor till Maja.. Nu kan hon ge sig ut på resa och packa mycket!!
På tisdagen i veckan som va, var vi till kyrkis. riktigt kul där! Lugnt och trevligt! Så hoppade vi över simmet i onsdags eftersom Alfred varit så dålig i magen och sovit så dåligt Inte kul om de skulle hända nån olycka i bassängen.....
I torsdags lämnade vi in bilen på verkstan och tog en promenad hem. På fredan tog vi en promenad och hämtade bilen igen. Nu fungerar den som de ska.. Batteriet har nämligen laddats ur av någon anledning och vi fick inte bukt med det. Det visade sig dock vara så simpelt som att hanskfacket inte var riktigt stängt och att lampan där i stått och lyst slut på batteriet.. :P
Skönt att den funkar som den ska nu, så man slipper ladda batteriet för att vara på den säkra sidan!
I lördags.... Ja vi va ute på promenad, bjöd farfar och mormor på tacos på kvällen. Mormor hade med sig en försenad födelsedagspresent till Alfred innehållande en duplo-traktor med släp och bond mm.. Detta var en hit! Alfred som vid tillfället var trött fick ny energi och lekte som en galning med traktorn. Tillslut fick vi ställa undan den för att han skulle komma i säng. Gissa om han blev arg???
Han somnade i alla fall som en stock och sov oroligt hela natten med ett par vakentimmar däremellan.
Tackar högre makter för denna natt som han sovit så bra! Och hoppas på fler!


Janne har varit här och rivit i gamla badrummet, här med Alfred på första parkett..

Alfred har börjat kram Harry.. Det är inte alltid så uppskattat...

1åringen Maja

1åringen Signe

Inga kommentarer: